Disclaimer: Hvis denne film ender med at skuffe, så slår undertegne..." /> Hør Pennywise's stemme i denne spritnye trailer til 'IT'! - Filmpuls

Skrevet den 27 juli, 2017 | af Michella Malin Petersen

Hør Pennywise’s stemme i denne spritnye trailer til ‘IT’!

Disclaimer: Hvis denne film ender med at skuffe, så slår undertegnende skribent definitivt op med gysergenren efter et snart 20 år langt og stormfuldt forhold. Der er grænser for hvor mange skuffelser et menneske kan klare!

Denne nye filmatisering af Stephen King’s ikoniske novelle er muligvis en af de mest ventede film i år. Den første teaser trailer slog rekorden for flest visninger på én enkelt dag, med hele 197 millioner (!) visninger indenfor de første 24 timer. Dermed slog den actionbaskeren ‘The Fate Of The Furious’ som ellers havde rekorden inden, med 139 millioner visninger. Udover det, har gyser-forfatteren Joe Hill (som er ingen ringere end Stephen King’s søn) udtalt at filmen er blandt de fem mest uhyggelige film han nogensinde har set. Hypen er ægte.

En ny, fuld trailer blev for nyligt vist for et entusiastisk publikum under geek-mekka’et Comic Con i San Diego, og den trailer er altså officiel nu! Der bydes på en del flere klip af dræberklovnen Pennywise, samt den første gang vi hører Bill Skarsgård’s stemme i rollen.

Filmen, der er instrueret af Andy Muschietti (‘Mama’), dækker den første halvdel af bogen hvor hovedpersonerne er børn. Film nummer 2, som skal omhandle karaktererne 30 år senere, går i gang med optagelser til foråret 2018. Intet cast er endnu offentliggjort, udover selvfølgelig Skarsgård.

Første del af ‘IT’ får dansk premiere den 7. September.

Tags: , , , , ,


Om skribenten

har et ekstra hjertebank for superhelte, gyser-genren, 80'er film, tragiske dramaer og alt af Christopher Nolan. Taler flydende i film-citater, og ville se en film om tørrende maling hvis Tom Hardy var på rollelisten.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑