Netflix
copyright: Netflix

Hovedrolle castet til ‘American Horror Story’s instruktørens film

Ryan Murphy er geniet bag TV-serier som “American Horror Story’, ‘Scream Queens’ og ‘The Politician’. Den sidstnævnte lavede han i samarbejde med Netflix, og den kan nu streames. Murphy var tydeligvis glad for samarbejdet, for nu laver han en ny film til streamingtjenesten. Denne gang skal vi en tur på skolebænken.

Filmen ved navn “Prom” handler om Emma, der er i gang med sit sidste år af gymnasiet i Indiana. Hun vil som mange andre unge invitere sin kæreste til afgangsballet, men da hendes kæreste er en pige, bliver hun bandlyst fra at gøre dette. Denne kontroversielle beslutning bliver en viral nyhed, og da fire Broadway stjerner hører om det, beslutter de sig for at hjælpe Emma. De har dog skjulte bagtanker om at redde deres eget dårlige ry.

Hovedrollen er gået til Jo Ellen Pellman, en nybegynder, der indtil videre kun er set i få episoder af ‘ The Deuce’. Murphy har som sædvanligt fået samlet et imponerende hold, der består at skuespillerne Meryl Streep, James Corden, Kerry Washington og Nicole Kidman.

‘Prom’ får premiere på Netflix i foråret 2020.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.