Denne artikel indeholder spoilers for bogen 'Bridget Jones: Vil..." /> Hugh Grant dropper 'Bridget Jones 3' - Filmpuls

filmnyheder Bridget Jones 3 - Hugh Grant

Skrevet den 13 oktober, 2014 | af Karen Sandal Fothergill

0

Hugh Grant dropper ‘Bridget Jones 3’

Denne artikel indeholder spoilers for bogen ‘Bridget Jones: Vild med ham’, så læs på eget ansvar.

Daniel Cleaver has left the building… Hugh Grant spillede den sleske charmør Daniel Cleaver i ‘Briget Jones’ Dagbog’ og ‘Bridget Jones: På randen af fornuft’, men han har længe været på vippen omkring hans involvering i ‘Bridget Jones 3’, og nu har han så endelig trukket sig.

I et interview med The Guardian fortæller Grant, hvorfor han har takket nej: “Bogen er fremragende, men manuskriptet er helt anderledes – eller i hvert fald det manuskript jeg så for et par år siden”.

Ifølge Grant er filmen stadig undervejs (hvilket den har været siden 2009). Udover en manglende Daniel Cleaver, kan vi  også forvente andre ændringer i forhold til bogen, bl.a. forlyder det, at Colin Firths Mark Darcy ikke møder nogen landminer, hvilket nok er en god ide, når man tænker på den reaktion, hans død medførte, da bogen udkom i 2013. Forfatteren Helen Fielding er selv involveret i produktionen, og der ser umiddelbart ud til, at det bliver en hel del anderledes end ‘Bridget Jones: Vild med ham’ – heldigvis. Ifølge rygtet fokuserer filmen på Bridget, og hvordan hun tackler at være over 40 år med et biologisk ur, der tikker afsted.

Jeg kunne godt lide ‘Bridget Jones’ Dagbog’, jeg var ikke så vild med ‘Bridget Jones: På randen af fornuft’…og jeg er skeptisk over endnu en film om Bridget. Er du klar på mere Bridget?

Tags: ,


Om skribenten

er filmentusiast med en meget bred filmsmag, men har en særlig svaghed for gys og animationsfilm.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑