I videoen øverst kan du se Hugh Jackman og Jake Gyllenhaal fortæll..." /> Hugh Jackman & Jake Gyllenhaal om 'The Prisoners' - Filmpuls

Skrevet den 11 september, 2013 | af Karen Sandal Fothergill

Hugh Jackman & Jake Gyllenhaal om ‘The Prisoners’

I videoen øverst kan du se Hugh Jackman og Jake Gyllenhaal fortælle om ‘Prisoners’, og længere nede kan du se traileren til filmen.

I ‘Prisoners’ står Keller Dover (Jackman) midt i enhver forældres værste mareridt. Hans 6-årige datter, Anna, er forsvundet sammen med hendes veninde, Joy. Det eneste spor er en snusket campingvogn, som børnene så tidligere på dagen. Detektiven Loki (Gyllenhaal) arresterer føreren af campingvognen, Alex Jones (), men på grund af manglende beviser, bliver han nødt til at lade ham gå. Mens politiet efterforsker forskellige spor, tikker timerne afsted og en panisk Dover beslutter sig for at tage sagen i egne hænder. Men hvor langt er den desperate far villig til at gå for at beskytte sin familie?

‘Prisoners’ med Hugh Jackman og Jake Gyllenhaal får premiere herhjemme den 24. oktober, og du kan godt glæde dig. Der er lagt op til noget af et drama og Jackmans skuespil i ‘Prisoners’ er blevet fremhævet, som en af hans fineste præstationer. Er ‘Prisoners’ en film, der er på din ‘must-watch’ liste, eller hvilken en ser du frem til?



 

Tags:


Om skribenten

er filmentusiast med en meget bred filmsmag, men har en særlig svaghed for gys og animationsfilm.



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑