Det skal Josh Brolin! Der har været en del snak om, hvem præcis der skulle spi..." /> Hvem skal spille Cable i 'Deadpool 2'? - Filmpuls

filmnyheder

Skrevet den 13 april, 2017 | af Line F. Svare

0

Hvem skal spille Cable i ‘Deadpool 2’?

Det skal Josh Brolin!
Der har været en del snak om, hvem præcis der skulle spille Cable, men nu er Josh Brolin netop blevet castet til rollen.
Brad Pitt blev faktisk tilbudt rollen først, men måtte sige nej fordi han havde for travlt.

Folk har været lidt sure over castet, da Josh Brolin nemlig også spiller en anden Marvel karakter: Thanos, som går igen i hele Marvel universet og i flere film. Men Deadpool er en fox-film, og derfor ikke med i Marvel Studios’ cinematic univers, og det er derfor det kan lade sig gøre.

Ryan Reynolds, som spiller Deadpool, har kommenteret sarkastisk på netop denne kritik, via Twitter:

Cable er en X-Men-karakteren og søn af Cyclops og Madelene Pryor. Han rejser til fremtiden for at stoppe en apokalyptisk verden som han levede i. Senere er han en del af X-Force, og herefter bliver han makker med Deadpool. Forholdet mellem de to er humoristisk pga deres forskelligheder – Cable vil gerne “redde verden”, og Deadpool er for det meste lidt ligeglad. Måske en fælles film med de to, kan føre til at X-men-filmene og ‘Deadpool’ vil mødes?

‘Deadpool 2’ har premiere i 2018

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrShare on RedditEmail this to someone

Tags: , , ,


Om skribenten

Specielt glad for fantasy universer og visuelt flotte film. Forventer at en film har et interessant plot eller spændende karakterer. Har en hel speciel og uforpligtende kærlighed til Baz Luhrmann, selv når han laver dårlige film.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑