filmnyheder Quentin Tarantino

Skrevet den 11 juni, 2019 | af Jakob Sørensen

0

Hvilken MCU-Marvel film er Quentin Tarantinos favorit?

Han er en af vor tids mest respekterede og kontroversielle filmskabere, og snart kommer han ud med sit nyeste værk, som har stjerner som Leonardo DiCaprio og Brad Pitt i hovedrollerne. Filmen er ’Once Upon a Time in Hollywood’ og instruktøren er Quentin Tarantino. Manden er en af de mest vidende mennesker, når det kommer til filmmediet, så vi er nogle som er yderst interesseret, når han kommenterer om, hvad han kan lide af nye film. Men selvom han bedst kan lide ældre slidte baggårdsfilm (Grindhouse), som han også tit har bruger som inspirations kilde til sine egne værker, ja så kan Hr. Tarantino faktisk godt lide superhelte genren. Ikke mindst The Marvel Cinematic Universe (MCU), som her i starten af april havde en gigantisk finale med ’Avengers: Endgame’. Men hvilken MCU-film kan mesterinstruktøren mon bedst lide?

Quentin Tarantino

Instruktøren har til Empire Magazine (igennem ComicBookMovie.com) udtalt følgende:

I haven’t been keeping up to date with them for, I guess, the last four years. I think the only comic book movies I saw last year at theaters were Wonder Woman and Black Panther. But about a couple of weeks ago I started catching up with some of the Marvel movies so I could go see Endgame. I just finished Captain America: Civil War, so next up is Doctor Strange. Actually, the last one I saw was [Thor:] Ragnarok. I loved it. It was my favourite one of the series since The Avengers – drastically my favorite.”

Det er måske heller ikke så underligt, at manden der normalt ikke er den store fan af mainstream synes, at lige den tredje ’Thor’ film er sagen. ’Thor: Ragnarok’ er nok den mest specielle af alle film i MCU, og det er takket være den new zealandske instruktør Taika Waititi, der pumpede plottet fyldt med finurlig humor, rock musik og 80’er charme. Derfor kommer det nok ikke som den store overraskelse, at det præcis lige er den film som Tarantino er mest vild med.

Et interessant spørgsmål er, om Tarantino selv kunne finde på at instruere en Marvel-film? Manden er før sat i forbindelse med at skrive manuskriptet til den næste ’Star Trek’ film, så det er ikke fordi han ikke flirter med mainstream-Hollywood. Men at se denne respektfulde auteurs navn i en fremtidig MCU film, ja det er nok drømmetanker. For Disney kører Marvel Studios som en velolieret maskine, med en fastsat formel, og det ville ikke fungere fint med Tarantino, som er vant til at have fuld kreativ frihed.

Quentin Tarantino

Kilde: ScreenRant / Empire Magazine
Copyright: Disney / Marvel Studios

 

Tags: , ,


Om skribenten

Har været filmnørd siden jeg som 4½ årig lokkede min far ind og se den første af Tim Burtons Batman film... og så var jeg solgt til stang lakrids.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑