copyright: reel pictures

‘I morgen danser vi’ trailer

Reel Pictures har udgivet traileren til den svenske drama ‘I morgen danser vi’. ‘I morgen danser vi’ havde verdenspremiere i Directors’ Fortnight-sektionen på Cannes Film Festival 2019. Den er udvalgt til at være Sveriges Oscar-kandidat i kategorien ‘Best International Feature’ ved Oscaruddelingen 2020. 

SYNOPSIS

‘I morgen danser vi’ er et romantisk og medrivende drama om den unge danser Merab, der bor i en lille lejlighed i Georgiens hovedstad Tbilisi sammen med sin mor, bror og mormor.
Siden barnsben har han trænet i Georgiens Nationale Ballet i håbet om at danse sig til en bedre tilværelse for sig selv og sin familie. Da den charmerende og talentfulde tilflytter Irakli tilslutter sig ensemblet, får Merab skarp konkurrence, og de to mænd bliver hurtigt hinandens største rivaler. Men Irakli vækker også et uventet begær i Merab, og en euforisk forelskelse opstår imellem dem. I et stærkt konservativt samfund må de imidlertid holde deres følelser hemmeligt, og da rygterne om de to mænd begynder at svirre blandt de andre dansere, begynder Merab at tvivle på den drøm, han har kæmpet for hele sit liv. 

‘I morgen danser vi’ har dansk premiere den 21. november.  

copyright: reel pictures

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.