filmnyheder

Skrevet den 24 maj, 2018 | af Line F. Svare

0

Idris Elba laver ny ‘Klokkeren Fra Notre Dame’-filmatisering

Den britiske skuespiller Idris Elba får instruktørdebut med filmen ‘Yardie’ 24. august i England. Men han hviler ikke på instruktør-laurbærrerne. Nu vil have lave en ny filmatiseringen af Victor Hugos klassiker-roman ‘Klokkeren Fra Notre Dame’. Og ikke alene skal han sidde i instruktørstolen, han vil også være producer og endda selv spille med!

Endnu mere spændende er det dog, at historien, som oprindeligt foregår i 1482s Paris, i Elbas kommende film foregår i nutiden.
Det sætter altså gang i tankerne hos mig – hvor meget mon den vil læne sig op af bogen? Hvordan får man oversat denne klassiker til 2018? Det bliver enormt spændende at se.

Men nyhederne stopper ikke her. Idris Elba vil også producere musik til filmen, og beskriver den kommende film som en “sonic and musical experience”.

Jeg glæder mig til at høre mere. Hvad med jer? Hvordan tænker I man kan oversætte ‘Klokkeren Fra Notre Dame’ til 2018?

Tags: ,


Om skribenten

Specielt glad for fantasy universer og visuelt flotte film. Forventer at en film har et dragende plot eller karakterer som gør mig nysgerrig. Har en hel speciel og uforpligtende kærlighed til Baz Luhrmann, selv når han laver dårlige film.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑