Skrevet den 3 marts, 2019 | af Rikke Ingemann Jensen

Idris Elba springer ud som DJ

Idris Elba har mange talenter og at være DJ er åbenbart en af dem. Efter at han eftersigende skulle have fungeret som DJ til prins Harry & Meghan Markles bryllup, bliver hans evner nu testet på tv. Han skal nemlig spille DJ i en kommende Netlix serie.

Serien hedder ‘ Turn Up Charlie’ og handler om Charlie, der prøver at slå igennem som DJ. Det går dog ikke som planlagt, og med dårlig økonomi har han svært ved at få tingene til at hænge sammen. Da hans berømte ven tilbyder ham et job, virker det til at alting bliver godt igen. Det viser sig dog at jobbet er som babysitter til vennens datter Gabby. Gabby er et mareridt, der vil gøre alt for at få Charlie fyret.

Elba har selv været med til at producere serien, der kommer til at være på 8 episoder. Den får premiere d. 15 marts på det amerikanske Netflix. Hvorvidt premieredatoen er den samme i Danmark vides ikke endnu.

Tags: , ,


Om skribenten

20-årig medievidenskabsstuderende der elsker film og tv-serier. Har en stor forkærlighed for John Hughes film og alt med Leonardo Dicaprio.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑