Skrevet den 8 maj, 2018 | af Jakob Sørensen

Til dem der ikke kan få nok af Jackass

Fra Johnny Knoxville og teamet bag Jackass og Bad Grandpa kommer her historien om manden der vil bygge den vildeste forlystelses park. Filmen er desværre ikke planlagt til at ramme de danske biografer.

Jackass var en stor del af min ungdom, og jeg kan tydelig huske, hvordan mig og mine venner glædede os til hver fredag, når et nyt afsnit af deres show kom ud på MTV. Jackass-filmene er også skægge, Bad Grandpa havde helt klart dens skøre momenter… men, jeg ved ikke helt hvad jeg skal synes her? Luften synes at være gået ud af ballonen, men man kan jo altid håbe.

Tags: , ,


Om skribenten

Har været filmnørd siden jeg som 4½ årig lokkede min far ind og se den første af Tim Burtons Batman film... og så var jeg solgt til stang lakrids.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑