filmnyheder

Skrevet den 22 maj, 2018 | af Jakob Sørensen

0

Til dem der ikke kunne få nok af Deadpool 2

Nu er jeg ikke den der løber med en halv vind, så jeg kan glædelig rapporterer, at når ‘Deadpool 2’ rammer filmhylderne i form af 4K Ultra HD, Blu-ray, dvd eller hvad man nu bruger af formater, så vi blive præsenteret for et extended cut. Det betyder mere guf til os fans, og det er jo ikke så ringe endda. Det er filmens egen instruktør som har været ude og sige dette…. and multo gracias, senor (siger jeg bare!).

Indtil videre så klarer ‘Deadpool 2’ sig meget godt rundt omkring verdens biografer, og der er endda lagt i ovnen til en 3’er og en ‘X-Force’ film, hvor karakteren Deadpool har sit eget ensemble af helte, der sammen med ham skal redde dagen, pløkke bad guys og lave en satans god gang chimi-fucking-changa!

Jeg ved ikke med dig, men jeg synes klart at det er gode nyheder, da Deadpool filmene takket være Ryan Reynolds har ramt en specielt nerve hos mig. Så jeg takker og bukker dybt for mere af Dødpøl og hans beskidte mund!

 

Billede copyright: 20th Century Fox / Marvel Studios

 

 

 

 

Tags: , ,


Om skribenten

Har været filmnørd siden jeg som 4½ årig lokkede min far ind og se den første af Tim Burtons Batman film... og så var jeg solgt til stang lakrids.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑