Spider-Man film vil de fleste nok mene der er nok af. Den første Spi..." /> Ingen ny Spider-Man-oprindelseshistorie! - Filmpuls

filmnyheder Spider-Man: Homecoming

Skrevet den 5 maj, 2016 | af Line F. Svare

0

Ingen ny Spider-Man-oprindelseshistorie!

Spider-Man film vil de fleste nok mene der er nok af. Den første Spider-Man trilogi startede i 2002- og så den helt nye ‘The Amazing Spider-man’ trilogi fra 2012, mangler sin tredje film som får premiere i 2018 (efter planen).
Marvel nye Spider-Man er på vej, hvor det er den unge Tom Holland der skal spille rollen – vi har allerede mødt ham i ‘Captain America: Civil War’.

Betyder det så, at vi skal høre hele historien om hvordan Peter Parker blev bidt af en edderkop og hans onkel døde IGEN? Nej, heldigvis ikke! Marvel fortæller nu, at den nye ‘Spider-Man: Homecoming’ ikke er en oprindelses-film, men faktisk tager op fra hvor vi sidst så Spider-Man i ‘Captain America: Civil War’. Marvel mener, at vi alle har fattet hvordan Peter Parker blev til Spider-Man, og ikke behøver se det igen. Tak for det Marvel.

‘Spider-Man: Homecoming’ får premiere d. 7. juli i 2017

Tags: , ,


Om skribenten

Specielt glad for fantasy universer og visuelt flotte film. Forventer at en film har et dragende plot eller karakterer som gør mig nysgerrig. Har en hel speciel og uforpligtende kærlighed til Baz Luhrmann, selv når han laver dårlige film.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑