filmnyheder

Skrevet den 27 marts, 2018 | af Jakob Sørensen

0

Ingen planer for en tredje Independence Day film

Den første ’Independence Day’ film var en af 90’ernes største blockbuster-film, den slog mange rekorder i 1996 og er i dag stadig et højt elsket nostalgi trip for visse filmnørder. Det samme kan man måske ikke sige om 2’eren. ’Independence Day: Resurgence’ fra 2016, var en film som måske tjente sine penge hjem, men som kritisk og i blandt fans blev set som noget af en fuser, som blot var et sammenkogt plot, lavet over den første film.

Produceren af begge film, Dean Devlin udtalte sig på Wondercon i Anaheim (Califonien), at han bestemt ikke havde nogle planer om en tredje film i serien. Dette er første gang at vi hører dette, da instruktøren Roland Emmerich op til udgivelsen på den sidste film flere gange har luftet idéen om en ’Independence Day’ trilogi. En tredje film står stadig også på imdb.com, som annonceret, men med Devlin udtalelse så er projektet nok på stand-by indtil videre.

Kun fremtiden ved, om vi igen skal i kamp med rumvæsnerne.

Tags: , , ,


Om skribenten

Har været filmnørd siden jeg som 4½ årig lokkede min far ind og se den første af Tim Burtons Batman film... og så var jeg solgt til stang lakrids.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑