Skrevet den 20 maj, 2019 | af Line F. Svare

Interview med danske Nicky Andersen – Assistent-koreograf på Disneys ‘Aladdin’

Danske Nicky Andersen har vundet VM og EM i Hip Hop flere gange, han har optrådt til Eurovision og i flere musikvideoer, teaterforestillinger og reklamer. Nu har han taget skridtet videre – og trådt ind i filmbranchen. Og det er ikke i de små den danske Nicky begynder, men faktisk et af de største steder man kan ende; nemlig hos selveste Disney. Den kun 21-årige Nicky Andersen er nemlig assistent-koreograf på liveaction udgaven af ‘Aladdin’, hvor han bl.a. har lært Will Smith at danse og været dance double til Aladdin.

Jeg mødtes med Nicky Andersen en usædvanlig solrig forårsdag i marts på en tagterrasse ved Nørreport st. Der er ikke nogen tvivl om at Nicky er en preformer. Han bruger hele kroppen til at fortælle, og har en fængende udstråling.

Nicky er enorm spændende at tale med, og er fuld af vilde historier, om en helt normal dansk ung mand, som er del af en stor Hollywood produktion. Han fortæller om hvordan instruktøren Guy Ritchie så potentiale i ham som dance double til Mena Massoud som spiller Aladdin, det første møde med Will Smith og hans drømme om i fremtiden måske at blive filminstruktør. Hør alle de fede historier i vores interview i videoen ovenfor.

Tjek også Nicky ud på Instagram.

Tags: , , , ,


Om skribenten

Specielt glad for fantasy universer og visuelt flotte film. Forventer at en film har et dragende plot eller karakterer som gør mig nysgerrig. Har en hel speciel og uforpligtende kærlighed til Baz Luhrmann, selv når han laver dårlige film.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑