filmnyheder

Skrevet den 27 oktober, 2018 | af Jakob Sørensen

1

Jack Sparrow har drukket sin sidste flaske rom

Det ser ud til, at Disney har sat nye sejl, hvad angår ‘Pirates of the Caribbean’ franchisen. Et såkaldt “reboot” er på vej, og det kommer til at ske uden deres største stjerne. En af forfatterne til filmserien, Stuart Beattie, han bekræfter til Daily Mail TV, at Depp er færdig og siger yderligere: “I think he’s had a great run. Obviously, he’s made that character his own and it’s become the character he’s most famous for now. And kids all over the world love him as that character so I think it’s been great for him, it’s been great for us, so I’m just very, very happy about it.”

Derudover så rygtes det, at Disney har fået fingrene i ‘Deadpool’ forfatterne Rhett Reese and Paul Wernick, der får til opgave at viske tavlen rent, og give os helt nye splitte mine bremsejls historier med pirater. Det er dog lidt overraskende, at Disney melder ud, at man vil lave reboots. Især efter de havde planer om at lave en efterfølger til den forgående film. Selvom ‘Pirates of the Caribbean’ filmene ikke har modtaget god kritik, så har de været økonomiske givende for Disney, der også tjente store summer på den sidste.

Man kan jo kun gisne om, at det måske fordi Depp i øjeblikket døjer med dårlig “publicity”, at selskabet har sørget for at finde andre veje, så man kunne finde en undskyldning at skære Jack Sparrow karakteren væk. Dette valg vil for nogle være ret sørgmodigt, men på den anden side, med en frisk vasket tavle, så er der næsten ingen grænse for, hvor denne franchise føres hen.

Copyright: Disney

Tags: , ,


Om skribenten

Har været filmnørd siden jeg som 4½ årig lokkede min far ind og se den første af Tim Burtons Batman film... og så var jeg solgt til stang lakrids.One Response to Jack Sparrow har drukket sin sidste flaske rom

  1. Line F. Svare says:

    Nu er det løb vidst også kørt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑