James Gunn instruerer og skriver 'Guardians of the Galaxy 3' - Filmpuls

filmnyheder

Skrevet den 18 april, 2017 | af Line F. Svare

0

James Gunn instruerer og skriver ‘Guardians of the Galaxy 3’

Vi har tidligere fortalt, at det har været usikkert om James Gunn ville vende tilbage når ‘Guardians of the Galaxy 3’ skulle skabes. Nu er der heldigvis gode nyheder (vil de fleste mene): James Gunn instruerer og skriver også 3’eren.
James Gunn har nemlig været en meget central figur i den første Guardians of the Galaxy-films succes – og også i den kommende 2’ers forhåbentlige succes. James Gunn har instrueret og skrevet begge, og det ville derfor være ærgerligt at se ham forlade trilogien, nu når han var så godt i gang (og mange mener han gør et så godt arbejde – mig inklusiv).

James Gunn har nu sat sig ned og skrevet en (meget) lang status opdatering på Facebook, hvor han fortæller Marvel-fans, at han vil vende tilbage. Han forklarer hvorfor han har været i tvivl, og hvorfor han har taget den beslutning han har:

Well, this week we start the U.S. press junket, before traveling to Europe at the end of the week. Of course I know some…

Opslået af James Gunn på 17. april 2017

 

Det er først en gang i 2020 at vi kan forvente den tredje film i serien får premiere. Du kan også læse i opslaget, at filmen kommer til at foregå efter ‘Avengers: Infinity War’, og derfor vil være del af en ny start for Marvel Cinematic Universe.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrShare on RedditEmail this to someone

Tags: ,


Om skribenten

Specielt glad for fantasy universer og visuelt flotte film. Forventer at en film har et interessant plot eller spændende karakterer. Har en hel speciel og uforpligtende kærlighed til Baz Luhrmann, selv når han laver dårlige film.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑