filmnyheder

Skrevet den 26 september, 2018 | af Jakob Sørensen

0

James Wan’s nyeste projekt

Australsk-mayalsiske James Wan er så småt ved at blive prinsen af Hollywood. Manden har startet 3 gyser-franchises (‘Saw’, ‘Insidious’ og ‘The Conjuring’), har vidst sig som en habil instruktør og succesfuld producer. Wan kommer snart ud med ‘Aquaman’ til DC Comics filmunivers, men det er på producer-fronten, at denne skribent gør sine største forhåbninger.

Wan står nemlig bag en perlerække af forskellige projekter, der får den indre genre-nørd til at gnide sig alvorligt i hænderne. Han kører b.la. videre med sin ‘The Conjuring’/’Annabelle’ franchise, men står også bag filmatiseringen af video-kampspillet ‘Mortal Kombat’, en genfilmatisering af Stephen Kings ‘The Tommyknockers’, et remake af edderkopper-gyseren ‘Araknofobi’, og endda en serie med gode gamle ‘Swamp Thing’, hvis man kan huske ham.

Men, nu kan Wan sætte endnu en titel over kommende projekter, for han har planer om at lave et remake af ‘Train to Busan’. Til dem der ikke kender denne film, så er det en meget succesfuld koreansk film fra et par år siden, hvor en gruppe togpassagerer må overleve en zombie-virus, der er løs inde i toget. Filmen indtjente styrende med penge, bare ikke i USA, hvor den synes at gå under radaren, trods yderst positive amerikanske anmeldere.

Hvordan dette remake kommer til at se ud, ja det vides ikke, men historien bliver sikkert overført til amerikansk kontekst. Manden som skal skrive manuskriptet til remaket bliver Gary Dauberman, der har skrevet ‘IT’ og alle ‘Annabelle’ film plus ‘The Nun’. Distributøren er også fundet, og det skulle gerne være New Line Cinema, der for til opgave at trykke på studie-knapperne.

Der er ikke sat premiere dato, men mon ikke at vi inden for 3 års tid vil få den leveret til de danske biografer. Her kan du se traileren til den originale ‘Train to Busan’… den kan varmt anbefales!



Copyright: Well Go USA / New Entertainment World

Tags: ,


Om skribenten

Har været filmnørd siden jeg som 4½ årig lokkede min far ind og se den første af Tim Burtons Batman film... og så var jeg solgt til stang lakrids.



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑