filmnyheder

Skrevet den 27 oktober, 2018 | af Jakob Sørensen

0

Jamie Lee Curtis er frisk på endnu en Halloween-film, men på en betingelse…

Den nye ‘Halloween’ fik er gået hen og blevet et kæmpe gyser-hit. Selvfølgelig havde man håbet på at filmen ville klarer sig godt, men at den er gået hen og blevet en stor “money maker”, ja det kom nok lidt bag på folkene bag filmen. Og traditionen tro, når en Hollywood-film laver penge, ja så er det næsten uundgåeligt ikke at lave en efterfølger. Men, nu har ‘Halloween’ franchisen rigelige med efterfølgere, så mon ikke dette kan blive den sidste? Men sjovt nok, så er en af de største fortalere for en fortsættelse, den gamle scream queen, Jamie Lee Curtis.

Dog med den betingelse, at instruktør David Gordon Green vender tilbage. Curtis siger: “Hvis David ringede mig op og sagde, lad os lave endnu en ‘Halloween’ film, ja så ville jeg gøre det. Han gjorde et fantastisk job med den nye film”. Så det kan meget vel være, at vi i fremtiden vil få annonceret en efterfølger, selvom der ingen udmeldinger er kommet ud endnu. Til Empire Magazine Australia, ja der udtaler Curtis også, at hun ikke er færdig med at lukke døren til franchisen, og at hun håber at en potentiel fortsættelse ikke vil falde i samme hul, som ‘Halloween: Resurrection’ gjorde, som kom efter den succesfulde og kritik-roste ‘Halloween: 20 years later’ også kaldet ‘H20’.

Men selvom den nye film ser store dollartegn og synes at have tændt en ny gnist, ja så har filmen bestemt også fået kritik, også her på Filmpuls. Der er ikke andet at gøre, end at se hvad pengemændene i Hollywood siger, men denne skribent tvivler stærkt på, at de ikke fristes til at tage mindst en omgang mere.

Copyright: UIP

Tags: , , ,


Om skribenten

Har været filmnørd siden jeg som 4½ årig lokkede min far ind og se den første af Tim Burtons Batman film... og så var jeg solgt til stang lakrids.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑