Jared Leto er en meget alsidig mand. Og på trods af han for tiden er..." /> Jared Leto skal instruere thrilleren '77' - Filmpuls

filmnyheder

Skrevet den 18 februar, 2017 | af Line F. Svare

0

Jared Leto skal instruere thrilleren ’77’

Jared Leto er en meget alsidig mand. Og på trods af han for tiden er kendt for det, man let kan kalde et flop – nemlig hans seneste optræden som Jokeren i ‘Suicide Squad’ – så er Jared Leto en meget succesfuld og talentfuld mand, hvis man ser på det store hele. Hans hoved beskæftigelse er som forsanger og sangskriver i rockbandet 30 Seconds to Mars. Derudover er han er skuespiller, mest kendt for sin rolle i ‘Requiem for a Dream’ og den oscarvindende birolle i ‘Dallas Buyers Club’.
Men det han er mindre kendt for, er måske hans rolle som producer og instruktør. Jared Letos instruktørerfaring består mest af (meget visuelt smukke) musikvideoer for hans band, samt dokumentarfilm.

Nu skal han så instruere sin første fiktions-spillefilmsjob: politithrilleren ’77’.

’77’ er baseret på en roman af James Ellroy, og handler om den virkelige historie om kidnapningen af Patty Hearst. Hearst blev i 1974 kidnappet af en terrorist gruppe, og fik stockholmsyndrom – altså begynde at sympatisere med sine kidnappede og blev selv del af gruppen. Filmen fokuserer på to politimænd som arbejder på sagen om den kidnappede Patty Hearst, samtidig med de også undersøger et drab på en af deres politikollegaere.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrShare on RedditEmail this to someone

Tags: ,


Om skribenten

Specielt glad for fantasy universer og visuelt flotte film. Forventer at en film har et interessant plot eller spændende karakterer. Har en hel speciel og uforpligtende kærlighed til Baz Luhrmann, selv når han laver dårlige film.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑