Den fjerde film i X-Men prequel/reboot franchisen, er for nyligt begy..." /> Jessica Chastain er skurk i 'X-Men: Dark Phoenix' - Filmpuls

filmnyheder Jessica Chastain

Skrevet den 4 august, 2017 | af Michella Malin Petersen

0

Jessica Chastain er skurk i ‘X-Men: Dark Phoenix’

Den fjerde film i X-Men prequel/reboot franchisen, er for nyligt begyndt optagelser i Montreal. Og det ser nu ud til at den Oscar-nominerede skuespillerinde Jessica Chastain også snart hopper på et fly til Canada. Hun er nemlig blevet bekræftet til filmens centrale skurkerolle.

Chastain satte følgende billede op på sin Twitter-profil.

James McAvoy spiller igen Charles Xavier i den nye X-Men franchise, og har tidligere spillet sammen med Chastain i ‘The Disappearence Of Eleanor Rigby’. Det er ikke officielt hvilket karakter Chastain skal spille, men rygterne siger at det vil være Shi’ar kejserinden Lilandra, som i tegneserierne er ude på at fange og dræbe Jean Grey, spillet igen af Sophie Turner (‘Game Of Thrones’).

‘X-Men: Dark Phoenix’ vil være en fortsættelse til 2016’s ‘X-Men: Apocalypse’, og hele det primære cast fra sidstnævnte vender tilbage i deres respektive roller.

‘X-Men: Dark Phoenix’ har dansk premiere den 1. September 2018.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrShare on RedditEmail this to someone

Tags: , , ,


Om skribenten

har et ekstra hjertebank for superhelte, gyser-genren, 80'er film, tragiske dramaer og alt af Christopher Nolan. Taler flydende i film-citater, og ville se en film om tørrende maling hvis Tom Hardy var på rollelisten.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑