Skrevet den 13 april, 2018 | af Søren Madsen

Jim Carrey er tilbage i seriøs rolle i ny trailer

Nu er det jo fredag d. 13, så er det på sin plads med en nyhed af uhyggelig karakter…

Når man nævner Jim Carrey’s navn, er den første tanke komik, fjollede ansigter og en mund der ikke står stille, som kan sige en masse vrøvl på meget kort tid. Han er kendt fra film som ‘The Truman Show’, ‘The Mask’, ‘Dum og dummere’ og ‘Bruce den Almægtige’, som alle mere eller mindre hører under kategorien Komedie.

Nu har han igen skiftet spor, som han har gjort få gange tidligere i sin karriere med film som ‘A Series of Unfortunate Events’ og ‘The Number 23’. Førstenævnte var en succes og sidstenævnte et flop. Så vi må se om Jim Carrey på sine ældre dage kan påtage sig rollen som polsk politikommissær, der skal standse en sadistisk og seksuelt motiveret morder.

‘True Crimes’ hedder denne nye seriemorderthriller, som også har formidable Charlotte Gainsbourg på rollelisten, vi alle kender fra mange af Lars von Triers film.

Første trailer ser alt andet end komisk ud, og dømt ud fra en overbevisende trailer, så må vi håbe at filmen får dansk biografpremiere.

Tags: , , , , , , , , , ,


Om skribenten

Filmentusiast med stort F. Mener at film bør ses i mørket på det store lærred som filmskaberne har tiltænkt det. Elsker film- og nu også TV-serieuniverser. Går op i håndværket bag og foran kameraet, specielt instruering, filmfotografering, klipning, visuelle effekter, lyddesign og musikken - ej at forglemme vigtigheden i et godt cast og skuespil.One Response to Jim Carrey er tilbage i seriøs rolle i ny trailer

  1. Line F. Svare says:

    Den er lidt mærkeligt klippet den trailer. Den afslører ikke rigtig meget plot. Det gør også jeg har lidt svært ved at se om den er virkelig dårlig fortalt, eller måske bare virkelig spændende og nervepirrende… Så – mærkelig trailer.
    Anyways, dejligt at se Jim Carrey i en seriøs rolle. Han er en virkelig dygtig skuespiller, og jeg har savnet at se ham folde sig ud, efter jeg så ‘Eternal sunshine of the spotless mind’.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑