filmnyheder star wars ix

Skrevet den 13 september, 2017 | af Nicolaj N. Justesen

0

JJ til Star Wars 9

Det er kun en uge siden at vi kunne fortælle at Colin Trevorrow forlod Star Wars episode IX.

Rygterne begyndte hurtigt at svirre om hvem der skulle overtage, og nu er det offentliggjort at det vil være ingen andre end JJ Abrams der overtager.

Det lader til at Disney tager det sikre valg her, ved at bruge den samme instruktør der lavede den succesrige star Wars The Force Awakens. Ellers havde det egentlig ladet til at de havde prøvet at bruge folk som kun havde en enkelt blockbuster eller to på CV’et, men med alle de udskiftninger Disney er gået igennem på det sidste, har de nu valgt en veteran. Og det er da nok også et godt valg, selvom vi da vil krydse fingre for en lidt mere original historie end vi fik sidst.

LucasArts overhoved Kathleen Kennedy sagde: “With The Force Awakens, J.J. delivered everything we could have possibly hoped for. I am so excited that he is coming back to close out this trilogy.”

Med instruktør udskiftningen er det også blevet fortalt at det vil være JJ og Chris Terrio (Argo, Juslice League) der vil skrive et – hvad der tyder, på et helt nyt manuskript. Pga. dette vil premieredatoen nu også flyttes. Hvor filmen før var planlagt til at komme ud i juni 2019, er nu sat til en december (samme år) udgivelse. Altså samme tid på året som både episode 7 og 8.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrShare on RedditEmail this to someone

Tags: , ,


Om skribenten

Film-fanatiker med en svaghed for Tim Burton og en drøm om at blive film-instruktør. Giver alle film en chance og det eneste der nok ikke bliver set, er romantiske komedier og spoofs af andre film.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilbage til toppen ↑