filmnyheder

Skrevet den 25 juli, 2014 | af Anders Bjerg

0

Joaquin Phoenix på tale som ‘Doctor Strange’

Den tredobbelte oscarnominerede skuespiller Joaquin Phoenix, er langt fra den eneste der har været en tur  omkring Marvels mange kloge hoveder, til rollen som superhelten Doctor Strange. Men nu er vi altså nået til Hr. Phoenix, og ligesom andre overvejelser som Viggo Mortensen, Johnny Depp og Joseph Gordon-Lewitt så er det slet ikke et dårligt bud. Men man må sige at Marvel og producerer virker en smule på bar bund omkring hvilken retning de har tænkt sig at tage med filmen. Både unge og gamle skuespiller er blevet overvejet, og om det bliver en meget mørk film vides ikke; men med Scott Derrickson som instruktør kunne det meget vel gå hen og blive det.

Efter Christopher Nolans ‘Dark Knight Trilogi’ er det også for alvor blevet ‘in’, at trække gardinerne for, og gemme de fesne farverige spendex-dragter langt væk. Instruktør Scott Derrickson  er desuden bedst kendt for sine mørke og skræmmende film, specielt i horror-afdelingen med film som ‘The Exorcism of Emily Rose’ og ‘Sinister’. Instruktøren er desuden allerede nu biografaktuel med endnu en horrorfilm, nemlig ‘Deliver Us from Evil’ med blandt andre Eric Bana i hovedrollen. Filmen havde dansk premiere d. 24 juli.

Desværre må vi vente helt til 2016 med at se hvem der ender i rollen som den spøjse doktor, men mon ikke vi får en hel del mere info jo længere vi nærmere os premieredatoen? Her på filmpuls vil vi i hvert fald følge nøje med, selvom det snart er svært at holde styr på de talrige Marvel superhelte- og skurke, der alle venter deres live-action filmdebut.

Joaquin Phoenix som Doctor Strange

Tags: ,


Om skribenten

/ Film er en fantastisk udtryksform, som jeg elsker at blive informeret, stimuleret og provokeret af. Der er uendelige muligheder, genre og stilarter gemt i filmmediet og jeg brænder for at finde og opleve hver og en. Film har forskellige udgangspunker, og det er også, hvad jeg er determineret på at bedømme ud fra. En god film er en film, der lykkedes på sine egne præmisser... hvad de så end måtte være.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑