For lang tid siden i en slet-ikke-fjern, fjern galakse, skabte en ma..." /> John Williams skal levere musikken til 'Star Wars: Episode VII' - Filmpuls

interviews John Williams

Skrevet den 28 juli, 2013 | af Karen Sandal Fothergill

0

John Williams skal levere musikken til ‘Star Wars: Episode VII’

For lang tid siden i en slet-ikke-fjern, fjern galakse, skabte en mand den ikoniske kendingsmelodi til Star Wars franchisen. Han er nu klar til at svinge dirigentstokken igen og komponere musikken til ‘Star Wars: Episode VII’. Det bekræftede direktøren for Lucasfilm, Kathleen Kennedy, da der blev afholdt “Star Wars Celebration Europe” i Tyskland her i weekenden.

Manden vi snakker om er selvfølgelig John Williams. Han er en af de mest respekterede komponister i Hollywood, og han kan blære sig med 48 Oscar nomineringer og 5 Oscars i hans karriere. Den 81-årige legende har stået bag en lang række af ikoniske filmmusik, som f.eks. ‘Superman’, ‘Alene hjemme’, ‘Harry Potter’,’Indiana Jones’, ‘Jaws’, ‘E.T’, ‘Jurassic Park,’ og selvfølgelig ‘Star Wars’.

Her kan du se et interview, hvor John Williams diskuterer musikken til ‘Star Wars: Episode VII’ og hans tilbagevenden til Star Wars universet.‘Star Wars: Episode VII’ er foreløbig sat til at få premiere i 2015.

Tags: ,


Om skribenten

er filmentusiast med en meget bred filmsmag, men har en særlig svaghed for gys og animationsfilm.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑