film trailers wick-great-wall

Skrevet den 10 oktober, 2016 | af Nicolaj N. Justesen

0

Endnu flere trailers

Trailers’ne strømmer ind for tiden, og nu står den på anden omgang af Keanu Reeves som ‘John Wick., og Matt Damon i opbygningen af ‘The Great Wall’

John Wick: Chapter 2Der er delte meninger skuespilleren Keanu Reeves, men må give at han i rollen som John Wick i filmen af samme navn, virkelig fik lavet en god action film. Og derfor kommer der selvfølgelig en efterfølger.

‘John Wick: Chapter 2’ handler om tidligere lejemorder John Wick, der endnu en gang må komme ud af sin pension for at dræbe den ene eller den anden (Ikke meget om plottet er pt. kommet ud)

John Wick: Chapter 2 får premiere d. 9. februar 2017

The Great WallAnden trailer til den forhistoriske film om bygningen af Den Kinesiske Mur er landet. Og det lader til at der var en anden grund til at bygge den store mur.

Filmen har bl.a. Matt Damon, Pedro Pascal og Willem Dafoe på rollelisten

The Great Wall får premiere d. 23. februar 2017

Headerbilleder fra wikimedia.com og empireonline.com

Tags: , , , , , ,


Om skribenten

Film-nørd der er større fan af instruktørerne end skuespillerne (Burton, Wright og Del Toro skaber magi!). Gode film kan komme i alle genrer, undtagen "komedier" a'la Anchorman. Historien skal hænge sammen og skuespillet skal være overbevisende, men en middelmådig film kan godt hives op af at se flot ud eller have et godt lydbilledeSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑