have a/s

‘Julemandens Datter 2’ nu med trailer og plakat

I dag offentliggøres trailer og plakat til årets store familiefilm, ‘Julemandens Datter 2: Jagten på Kong Vinters krystal’, som er efterfølgeren til biografsuccessen fra 2018. 

Et juleeventyr om ubrydeligt venskab

Lucia bor i Grønland med sin far Julemanden og sin mor Claudia. Lucia er den første pige nogensinde på Den Internationale Julemandsskole. Midt i de travle juleforberedelser bliver Kong Vinters magiske krystal, der giver kræfter til alle julemænd, stjålet, og nu er selve julen i fare for alle verdens børn. Lucias bedste ven, Oscar, kommer under mistanke for tyveriet og Lucia er den eneste, der tror på hans uskyld. Men da de leder efter den rigtige tyv, kommer Lucia og Oscar på sporet af et hemmeligt broderskab, der ønsker at slukke julens hjerte for evigt. Nu er det op til de to bedste venner at finde krystallen og sikre, at det alligevel bliver jul.

Stærkt skuespillerhold foran kameraet

I titelrollen som julemandens datter Lucia bliver der gensyn med det unge stortalent Ella Testa Kusk, som fik en flot modtagelse af anmelderne for sin præstation i den første film. I rollen som hendes bedste ven Oscar kan publikum se frem til at opleve den efterhånden meget erfarne Bertil Smith, som tidligere har medvirket i tv-serien Gidseltagningen og spillefilmen ‘Jagtsæson’. Martin Buch og Mia Lyhne kan igen opleves som Lucias forældre; julemanden Julius og hans kone Claudia. Der er også gensyn med bl.a. Ulf Pilgaard og Kristian Halken på Julemandsskolen, og i rollen som Kong Vinter ses Henning Jensen. Desuden medvirker Markuz Jess Petersen, Niels-Martin Eriksen, Søren Hauch-Fausbøll, Anders Hove, Paul Hüttel, Jens Andersen og mange flere.  

‘Julemandens Datter 2’ får dansk premiere den d. 12. november.  

have a/s

 

kilde HAVE A/S

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.