Scanbox Entertainment

Ka’ robotter skide?

Velkommen til fremtiden! Nimbus Films ‘Ka’ robotter skide?’, baseret på Morten Dürrs børnebog Robotten kan skide!er noget så sjældent som en dansk science fiction-film for hele familien. ‘Ka’ robotter skide?’ er produceret med støtte fra FilmFyn og Det Danske Filminstitut og distribueres af Scanbox Entertainment. Optagelserne er startet i denne uge på Fyn og fortsætter den næste måneds tid i forskellige fynske byer inkl. Odense, Ringe og Svendborg.  

Handlingen – alle børn har sin egen robot
I en nær fremtid er klimaproblemerne løst. Alt er lyst og grønt og dejligt – og alle børn har tilmed deres egne menneskelignende robotter, der følger dem rundt som personlige assistenter. 11-årige Alberte har til gengæld en virkelig forældet én af slagsen – Robbi, som mest af alt ligner en forvokset bamse. Og hun mobbes i skolen af samme grund. Men hendes popularitet vender, da hun i fødselsdagsgave får den nyeste humanoid-model på markedet. Ind træder Konrad, den mest livagtige robot, der nogensinde er set. Han ligner faktisk 1:1 et menneskebarn. Efterhånden begynder Alberte at føle en ægte forbindelse til Konrad – men kan man overhovedet være venner med en robot?

‘Ka’ robotter skide?’ er et veloplagt, rørende og muntert kig ind i fremtiden – for hele familien. Med et fokus på menneskelighed vs kunstig intelligens set fra børnenes point-of-view, er vi ikke til stede i et klassisk dystopisk science fiction-univers, men en nær fremtid, hvor livet er håbefuldt og lyst. 

‘Ka’ robotter skide?’ får biografpremiere 31. marts næste år.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.