Filmpuls
Filmpuls

Kendisdøtre bliver jagtet af en haj i ny film

Sidst opdateret:

Hajfilm har der været mange af, hvor Steven Spielberg’s “Jaws” er den mest populære af dem. Det er fascinerende og samtidig skræmmende, hvad der gemmer sig under havunderfladen, og i disse film oplever vi de frygtelige scenarier, uden at behøve at bevæge os ud på vandet.

Derfor er der selvfølgelig ved at blive lavet en ny hajfilm ved navn “47 meters Down: Uncaged”. Filmen kommer til at handle om fire teenagere, der dykker ind i en ruin, og deres værste mareridt vækkes til live, da de finder ud af, at de ikke er alene under vandet. De får nemlig selskab af nogle af de farligste hajer i verden.

Det er en fortsættelse på “47 meters down” fra 2017 dog med et nyt cast. Denne gang er det kendisdøtres tid til at blive jaget. Sistine Stallone og Corinne Foxx skal nemlig spille hovedrollerne i filmen. Sistine Stallone er datter af Sylvester Stallone, og Corinne Foxx er datter af Jamie Foxx. Derudover er Disney’s Brec Bassinger og Sophie Nélisse fra “The Book Thief” på rollelisten.

Filmen har amerikansk premiere d. 15 august 2019.

© Entertainment Studios
© Entertainment Studios

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.