filmnyheder Jay and Slilent Bob

Skrevet den 14 april, 2019 | af Jakob Sørensen

0

Kendt navn joiner Jay and Silent Bob

Da vi tilbage i 1994 blev introduceret for de lokale gade-pushere, Jay and Silent Bob, i klassikeren ’Clerks’. Ja, så var det nok de færreste som dengang troede at karaktererne ville blive så populære, at de fik deres egen film. Men ikke desto mindre, så skete dette i 2001 med ’Jay and Silent Bob Strike Back’, som kom efter ’Chasing Amy’ og ’Dogma’, der er en del af samme filmunivers. Nu er de to ”bong-hoveder” så tilbage, og denne gang skal de stoppe en filmproduktion, som er et reboot af deres ‘Bluntman and Chronic’ tegneseriefigurer. Figurer som de opfandt i filmen ’Chasing Amy’.

Mange kendte navne og genkendelige ansigter fra universet skabt af Kevin Smith vender tilbage, men endnu et navn er lige tjekket ind, og det er et frisk ansigt. Annonceringen blev offentliggjort på personens egen Twitter-profil, og den profil tilhører…

Ja, det er sørme Thor i egen høje person aka Chris Hemsworth, som har besluttet sig for at være med på gak og løjerne.Jay and Slilent Bob Dette er ikke første gang at Chris Hemsworth er med i en komediefilm. Han havde også en birolle i den desværre forfærdelige nyere ’Fars Fede Ferie’-film med Ed Helms i hovedrollen, samt flop-rebootet af ’Ghostbusters. Hemsworth kan også snart ses i den nyeste ’Men In Black’ film, men de fleste venter nok med spænding på Marvel-finalen over dem alle i ’Avengers: Endgame’.

Hvad Hemsworth præcis skal spille, ja det vides slet ikke endnu. Kevin Smith holder mange hemmeligheder til sig, hvilket nok er meget klogt. Men, der er mange fans som glæder sig sindssygt meget til igen at fyre den fede af, og bruge tiden på figurer som er gået hen og blevet lidt kult.

Copyright: Universal Pictures / Saban Films / Miramax / Twitter

Tags: ,


Om skribenten

Har været filmnørd siden jeg som 4½ årig lokkede min far ind og se den første af Tim Burtons Batman film... og så var jeg solgt til stang lakrids.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑