Kevin Hart bliver næste års Oscar vært! - Filmpuls

filmnyheder

Skrevet den 5 december, 2018 | af Jakob Sørensen

0

Kevin Hart bliver næste års Oscar vært!

Det er næsten altid normalt, at man ved hvert års Oscar-fest har en komiker eller sjov mand som vært. Dog kan er det ikke alle, som får publikummet til at grine. Hvem husker ikke eller rettere sagt prøver at glemme, da Seth MacFarlane var vært, hvilket faldt fuldstændig igennem. Billy Crystal har altid været en solid Oscar-host, men han er nok blevet lidt for konservativ for de yngre.

Spekulationerne har da også været intens, om hvem der dette år skal have æren af at skyde den næste filmfest af, og valget, ja det blev Kevin Hart. Komikeren og filmstjernen har hvert fald afsløret på hans egen Twitter-konto, at æren er tilfaldet ham, og så håber vi at han har fået tilladelse til at udgive sådan et statement.

Næste års Academy Awards eller Oscars, som vi kalder det, ja det afholdes efter planen den 24. februar. Og personligt, så håber denne skribent meget på, at man toner de politiske budskaber ned og fokusere på og hylder filmmediet. For sidste års Oscar var så politisk, at mange var ved at hive brækposen frem!

 

Tags: , ,


Om skribenten

Har været filmnørd siden jeg som 4½ årig lokkede min far ind og se den første af Tim Burtons Batman film... og så var jeg solgt til stang lakrids.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑