filmnyheder

Skrevet den 1 september, 2018 | af Jakob Sørensen

0

Klar til Cats ?

Hvis du er glad for musicals, ja så skal du krydse december-måned af i din kalender… altså december 2019! For det er på dette tidspunkt, at Universal Pictures har annonceret at filmversionen af Andrew Lloyd Webbers musical ‘Cats’ udkommer. Men det bliver noget af en svær kamp om publikums penge, da store film kommer ud samtidigt. Filmen er oppe imod titler som ‘Star Wars: Episode IX’ og Kenneth Branaghs ‘Døden på Nilen’, hvor vi igen møder den belgiske mesterdetektiv, Hercule Poirot, kendt fra ‘Mordet på Orientekspressen’.

Instruktøren bliver Tom Hooper, der også lavede musical-filmversionen af ‘Les Misérables’. På rollelisten finder vi indtil videre navne som Taylor Swift, Jennifer Hudson, James Corden og Sir Ian McKellen. Uanset hvad, så er der sikkert mange fans af ‘Cats’, som vil nyde filmen, og det bliver spændende at se Hoopers version. For Hooper skabte meget debat, sidste gang han rodet med genren. Mest fordi, han nægtede at lade skuespillerne synge til playback, med i stedet lade dem synge live på filmsettet. Ja, og så var der også lige Russell Crowes sangstemme, der var lige så fornøjelig, som at hører en sækkepibe, der er kommet ned i en blender.

Men lad os nu se, hvad der sker med ‘Cats’ projektet. Og kan du ikke få nok af sang-film, ja så har Universal også planer om at lave musicalen ‘Wicked’. Så varm stemmen og humøret op!

Tags: ,


Om skribenten

Har været filmnørd siden jeg som 4½ årig lokkede min far ind og se den første af Tim Burtons Batman film... og så var jeg solgt til stang lakrids.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑