vi anbefaler

Skrevet den 16 maj, 2018 | af Jakob Sørensen

0

En kort anbefaling: The Greasy Strangler

Titel: The Greasy Strangler – Produktions år: 2016 – Instruktør: Jim Hosking

Det er ingen hemmelighed, at jeg er fan af yderst mærkelige og skæve film… og det her er helt klart en af dem!

Big Ronnie og hans voksne søn Big Brayden bor sammen i et hus og lever af at køre byens bedste og eneste Disco Walk, hvor man går rundt med de to ned igennem ”memory lane” i disco musikkens forunderlige verden. Men Big Ronnie og hans søn har deres konflikter, især med Big Braydens madlavning, som farmand synes er alt for ufedtet. Nej, det skal flyde med fedt! Konflikten når et højdepunkt, da Big Brayden under en af disco turene får et godt øje til en af gæsterne, som han går på date med, hvilket vækker Big Ronnies vrede. For hvad farmand ikke har fortalt er, at når han bliver sur og irriteret, så dækker han sig til med et tykt lag fedt og dræber folk. Og snart så vender The Greasy Strangler hans øje imod sønnen.

Ja, jeg ved godt, du synes det lyder som det mest åndsvage, du nogensinde har læst. Med mindre, at du ejer den samme slags humor som mig, hvilket er af den slags, som er kul sort og gerne plat. Og man kan ganske enkelt sige, at hvis plottet ikke sagde dig noget eller føltes for mærkeligt, så er det nok en god idé at springe denne filmoplevelse helt over. Det er en film, som kræver, at du forholder dig fuldstændig politisk ukorrekt til mange ting, så hvis man er let at støde/krænke, er chancen for raseri og hjertestop stor. I et eller andet mørkt univers, der fortjener denne film at blive en kultklassiker, men det bliver for en relativ lille gruppe af filmnørder, hvor jeg er guld-diamant VIP medlem, hvilket har kostet en del hjerneceller at nå derhen.

Billede Copyright: FilmRise


 

Tags: , ,


Om skribenten

Har været filmnørd siden jeg som 4½ årig lokkede min far ind og se den første af Tim Burtons Batman film... og så var jeg solgt til stang lakrids.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑