streamingserier game of thrones

Skrevet den 8 april, 2019 | af Line F. Svare

0

Kun en uge til sidste sæson af ‘Game of Thrones’ – kan du huske de forrige sæsoner?

På mandag, den 15. april, får den første episode i sæson 8 af ‘Game of Thrones’ premiere. Det er starten på enden. Enden på en af de største seriesuccesser i tv-seriernes historie.

Den første episode af ‘Game of Thrones’ blev vist på amerikansk tv 17. april 2011 og dansk tv 4. maj 2011. 8 år, 67 episoder og 62 timer efter står vi her. Det er måske ikke alle, som kan sætte 62 timer af, til at se alle 7 sæsoner (du kan dog sagtens nå det, det er 2 dage og 14 timer). Det kan også være ret svært at huske hvad der er sket i 67 episoder, især i en serie med et ret stort persongalleri.

Heldigvis har HBO lavet referater af de vigtigste og stadig overlevende karakterers rejse; Arya, Bran, Cersei, Daenerys, Davos, Jamie, Jon, Jorah, Sam, Sansa, The Hound og Tyrion.

De 7 huse har også fået et 3-4 minutters referat, og her skal man virkelig holde tungen i munden.

Så du kan altså lige nu på HBO genopfriske 7 sæsoners handlinger, så du er klar parat til den splitnye sæson.

 

Tags: , ,


Om skribenten

Specielt glad for fantasy universer og visuelt flotte film. Forventer at en film har et dragende plot eller karakterer som gør mig nysgerrig. Har en hel speciel og uforpligtende kærlighed til Baz Luhrmann, selv når han laver dårlige film.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑