Skrevet den 20 marts, 2019 | af Anders Bjerg

Længe ventet trailer til ‘Once Upon a Time in Hollywood’

Så er den her langt om længe. Muligvis min egen personlige mest ventede film i år 2019… hvis ikke så i hvert fald meget tæt på!

Quentin Tarantinos niende og måske andensidste film nogensinde (i hvert fald hvis han selv skulle sige det) har fået sin første teaser trailer og det ser underholdende ud!

Vi ser ikke meget fra filmen, men vi får da et lille indtryk af stilen, musikken og karaktererne deri. Rollelisten tæller bl.a. Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Margot Robbie, Bruce Dern, Al Pacino og mange, mange flere. Det er en KÆMPE rolleliste og stilen ser ud til at ligge sig lidt op af ‘Pulp Fiction’. Så for dem der har savnet den slags Tarantino-film, tja, de burde blive svært tilfredse her.

Se teaseren øverst oppe!


Om skribenten

/ Film er en fantastisk udtryksform, som jeg elsker at blive informeret, stimuleret og provokeret af. Der er uendelige muligheder, genre og stilarter gemt i filmmediet og jeg brænder for at finde og opleve hver og en. Film har forskellige udgangspunker, og det er også, hvad jeg er determineret på at bedømme ud fra. En god film er en film, der lykkedes på sine egne præmisser... hvad de så end måtte være.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑