Det lang tid siden Lars Von Trier har ka..." /> Lars Von Trier laver en tv-serie - Filmpuls

streamingnyheder lars von trier

Skrevet den 1 september, 2014 | af Line F. Svare

0

Lars Von Trier laver en tv-serie

Det lang tid siden Lars Von Trier har kastet sig ind i tv-serie-verden – sidst var det i 1994, med den store, gennembrydende (og seriøst uhyggelige) danske tv-serie ‘Riget’.

Tv-serie-mediet er efterhånden blevet ret så stort og populært, – mange serier er af samme kvalitet, og har lige så store folk bag sig, som rigtige spillefilm! Så nu er det på tide, at vi også skal have en tv-serie i nutidig Lars Von Trier-stil.

Tv-serien får den fine titel ‘The house that Jack Built’, og har, ifølge Zentropa, et kæmpestort internationalt cast!

Og mon ikke også denne nye tv-serie, vil blive ret så speciel og unik. Sådan sælger Peter Aalbæk den ihvertfald, i et citat fra Zentropas hjemmeside:

THE HOUSE THAT JACK BUILT bliver en tv-serie uden fortilfælde. En tv-serie som du aldrig har set den før og aldrig kommer til igen. Så kære verden – vent i spænding!”

Det bliver ihvertfald længe vi skal holde på den spænding, for på trods af at Lars Von Trier begynder skriveprocessen her i efteråret, begynder de først med selve filmningen en gang i 2016.

Store ord fra Peter Aalbæk – hvem glæder sig til, at får mere af vide?

Tags: , , ,


Om skribenten

Specielt glad for fantasy universer og visuelt flotte film. Forventer at en film har et dragende plot eller karakterer som gør mig nysgerrig. Har en hel speciel og uforpligtende kærlighed til Baz Luhrmann, selv når han laver dårlige film.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑