filmnyheder

Skrevet den 12 juni, 2018 | af Sarah Genevey

2

‘Legally Blonde’ er tilbage

Det er 15 år siden, at blondinen Elle Woods gav den gas som advokat i høje hæle og lyserødt fra top til tå. Mange havde nok troet, at det ville blive ved de to film ‘Legally Blonde’ fra 2001 og ‘Legally Blonde 2’ fra 2003. Men nu er det bekræftet, at den sprudlende advokat får et come-back.

Og man må sige, at bekræftelsen kommer fra en ret pålidelig kilde. Skuespilleren bag Elle Woods, Reese Witherspoon, har nemlig skrevet følgende på sin Instagram: “It’s true… #LegallyBlonde3”. Witherspoon har spillet med i meget forskelligt efter ‘Legally Blonde’, blandt andet komediefilmen ‘This Means War’ (2012) og dramaserien ‘Big Little Lies’ (2017). Men hun er nok alligevel mest kendt for ‘Legally Blonde’-filmene, så det bliver spændende at se, om hun stadig kan sit kram som Elle Woods efter 15 år.

Det er ellers ikke meget, vi ved om filmen på nuværende tidspunkt. Forfatterne fra første film skulle eftersigende arbejde på manuskriptet igen, men ellers er det stadig uvist, om der udover Witherspoon er nogle gamle kendinge med i projektet.

‘Legally Blonde 3’ er lige nu sat til at få premiere i 2020.

Foto: 2001 Metro-Goldwyn-Mayer Studios Inc.

Tags: , ,


Om skribenten

Jeg elsker gyserfilm, både de gode og de dårlige, og bruger lidt for meget tid på at se alle mulige slags tv-serier. Jeg vil underholdes, frastødes og overraskes, og så lægger jeg især vægt på den gode historie.2 Responses to ‘Legally Blonde’ er tilbage

  1. Rikke Ingemann Jensen says:

    Glæder mig så meget, elsker Legally Blonde. Er dog i tvivl om hvorvidt det bliver et flop at vække den til live efter alle de år

  2. Line F. Svare says:

    Hun kan jo uden tvivl kun være enorm succesrig 15 år senere… Måske handler det om at hun prøver at blive højesteretsdommer, eller præsident? Hvis altså vi skal fortsætte i samme spor.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑