Skrevet den 22 januar, 2014 | af Karen Sandal Fothergill

Smagsprøve på ‘Lego filmen – et klodset eventyr’

Torsdag den 6. februar kommer de farverige klodser og små gule mænd til det store lærred. ‘Lego filmen’ er historien om Emmet, en helt almindelig, regel-følgende, fuldstændig gennemsnitlige LEGO minifigur, der ved en fejl bliver identificeret som den fyr, som skal redde hele verden. No biggie. Han bliver ført ind i et fællesskab af fremmede helte og kommer ud på en episk mission for at stoppe en ond tyran. En rejse som både bliver spændende og farlig – og som Emmet er håbløst uforberedt på.

Filmen maner til nostalgi af bedste skuffe. For mig er Lego lig med kreativitet, fantasi og frihed til at sammensætte nye ting og bygninger…hvilket også bekræftede mig i, at jeg mine evner ikke lå inden for den arkitektoniske verden. Derfor forventer jeg den samme ånd af ‘Lego filmen’. Tiden må vise, om filmen kan leve op til forventningerne. Skal du ind og se den?

Den engelske version har Chris Pratt, Will Ferrell, Elizabeth Banks, Will Arnett, Liam Neeson og Morgan Freeman.

Den danske version byder på bl.a. på Søren Pilmark, Mille Dinesen, Timm Vladimir, Julie Zangenberg, Alexandre Villaume og Christian Fuhlendorf.

Tags: ,


Om skribenten

er filmentusiast med en meget bred filmsmag, men har en særlig svaghed for gys og animationsfilm.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑