Photo Credit Rolf Konow, Nordisk Film

‘Lille Sommerfugl’ trailer

Her er traileren til til Søren Kragh-Jacobsens komediedrama ‘Lille Sommerfugl’. 

Traileren byder på en smagsprøve af Ernst og Louises festlige guldbryllup, som skulle have været en munter kærlighedsfest, men hemmeligheder og store følelser pibler frem i lyset hos flere generationer. Alt er ikke så rosenrødt, som man skulle tro… 

Historien
Den stædige landmand og svineavler Ernst og hans livsledsager Louise inviterer til guldbryllup på landet med alt, hvad det indebærer. Men familien holder på flere hemmeligheder, og Ernst er på vej ud i store vanskeligheder. I løbet af en festlig, berusende, overraskende, gribende og vemodig aften pibler sandhederne frem, og familien sættes på den ultimative prøve.

‘Lille Sommerfugl’ er den nænsomme, morsomme og smertelige skildring af kærlighed i en familie i tre generationer – Søren Kragh Jacobsens personlige bud på en slægtsberetning og kærlighedsfortælling til vor tid. En historie om at være elsket, at blive forladt, at lære at kæmpe og at træde i karakter som menneske. 

‘Lille Sommerfugl’ har dansk premiere 3. december.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.