Først og fremmest så skal de..." /> Giovanni Henriksen og 'Lillyhammer' venter på dig på Netflix - Filmpuls

Skrevet den 15 maj, 2015 | af Kofi Lawson

Giovanni Henriksen og ‘Lillyhammer’ venter på dig på Netflix

Vi anbefaler ‘Lillyhammer’.

Først og fremmest så skal det lige siges at Giovanni Henriksen er et af verdenshistoriens sjoveste navne! Giovanni Henriksen, sig det højt et par gange og hør dig selv grine. ‘Lillyhammer’ er en af de første Netflix Originals, d.v.s en serie som udelukkende er blevet udviklet til Netflix og i hovedrollen er den geniale Steven Van Zandt som Frank Tagliano/Giovanni Henriksen (hahaha).

Plot: Frank Tagliano kommer i vidnebeskyttelse efter at han sagde ja til at vidne mod en gangsterboss hjemme i USA. Han skulle selv have været gangsterboss men blev vraget i sidste øjeblik, og efter et opgør hvor nogle gangstere prøver at dræbe Frank får han endelig nok da de dræber hans hund, så han siger ja til at sladre om dem alle. Politiet der står for vidnebeskyttelses programmet troede han ville til Hawaii eller et andet sted hvor der er varmt og med masser af damer, men Frank vælger at komme til Lilyhammer i Norge for de afholdte jo et smukt vinter OL. 

‘Lillyhammer’ er en supersjov komedieserie der laver sjov med enhver gangsterfilm-kliché der findes. ‘Lillyhammer’ skal dog ses fordi det er sjovt at se Giovannis møde med et lille skandinavisk landsbysamfund, også er Steven Van Zandt jo bare genial.

‘Lillyhammer’ og dens 3. sæsoner kan streames nu på Netflix.

lillyhammer

Tags: , ,


Om skribenten

Sci-fi nørd med en svaghed for Denzeeeeel.. (altså som skuespiller)Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑