streamingnyheder

Skrevet den 4 april, 2019 | af Rikke Ingemann Jensen

0

Lily Collins skal til Paris i ny TV-serie

Lily Collins har efterhånden skabt sig et godt ry i Hollywood. Den Golden Globe-nominerede skuespillerinde startede for alvor sin karriere i ‘The Blind Side” og har sidenhen været med i et hav af film og TV-serier. Denne gang skal hun være med i en TV-serie for Paramount Network, der får premiere i 2020.

Lily Collins spiller hovedrollen som Emily i ‘Emily in Paris’. Emily er en amerikansk kvinde i tyverne, der flytter til Paris som led i sit job. Hun skal bringe amerikanske værdier og ideer til et franske marketingsfirma. Det bliver dog sværere, end hun troede, da kulturen ikke helt er den samme. Seerne vil følge Emily, som hun prøver at finde rundt i Paris, hvor venskaber og kærligheden venter.

Udover at spille hovedrollen skal Collins være producer for første gang. I instruktørstolen sidder Darren Star, der er mest kendt som skaberen bag “Sex & the City”.

Tags: , ,


Om skribenten

21-årig medievidenskabsstuderende der elsker film og tv-serier. Har en stor forkærlighed for John Hughes film og alt med Leonardo Dicaprio.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑