Vi skal ikke længere tilbage end til sidste år hvor Washington DC f..." /> ‘London Has Fallen’ er klar til næste år - Filmpuls

filmnyheder

Skrevet den 7 maj, 2014 | af Michella Malin Petersen

0

‘London Has Fallen’ er klar til næste år

Vi skal ikke længere tilbage end til sidste år hvor Washington DC fik sig en ordentlig rumletur og i 2015 kommer eskapaderne til at ramme London.

Nej, vi snakker heldigvis ikke naturkatastrofer eller terrorisme her – Derimod bare en sequel til Antione Fuqua’s succesfulde ‘Olympus Has Fallen’. Om det er bedre eller værre end overnævnte ulykker er individuelt.

Gerard Butler vender heldigvis tilbage, så det er en positiv note. Denne gang har han en billet til dejlige England hvor den britiske premierminister er død under mystiske omstændigheder hvilket får verdens ledere til at strømme til London for at deltage i begravelsen. Inden længe melder en gruppe terrorister deres ankomst og skaber kaos – uvidende om at Mike Banning (Butler), den amerikanske præsident (Aaron Eckhart, ikke Barack Obama) og en britisk efterretningsagsent.

Fuqua vender ikke tilbage til instruktør-stolen og hvem der skal erstatte ham er endnu uvist. Udover Butler og Aaron Eckhart, vender Morgan Freeman og Radha Mitchell tilbage, mens Angela Bassett også vil deltage i London’s fald.

‘Olympus Has Fallen’ var en kæmpe succes hos publikum – filmen indtjente intet mindre end 100 millioner dollars i USA og hele 62 millioner i resten af verdenen. Dette havde dog ikke den store betydning hos anmelderne som, mildest talt, slagtede og fortærede den råt.

Ikke desto mindre var den finansielle succes nok til at smække en sequel i værks. ‘London Has Fallen’ rammer biograferne den 2. Oktober 2015.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrShare on RedditEmail this to someone

Tags: , , , ,


Om skribenten

har et ekstra hjertebank for superhelte, gyser-genren, 80'er film, tragiske dramaer og alt af Christopher Nolan. Taler flydende i film-citater, og ville se en film om tørrende maling hvis Tom Hardy var på rollelisten.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑