filmnyheder John Green

Skrevet den 31 oktober, 2018 | af Rikke Ingemann Jensen

1

‘Looking For Alaska’ bliver til en tv-serie

Efter mange års kamp har John Green endelig formået at få ‘Looking For Alaska’ filmatiseret. Han solgte rettigheder for mange år siden, før ‘The Fault in Our Stars’ blev populær. Der skulle dog gå mange år før den blev til noget. Nu har Hulu fået rettighederne til at lave den populære bog om til en tv-serie.

‘Looking For Alaska’ handler om 16-årige Miles, der starter på en kostskole. Her møder han den mystiske Alaska Young, og de stifter et venskab. Det viser sig dog, at Alaska har mange problemer, som Miles pludselig skal forholde sig til.

De to hovedroller er blevet offentliggjort, og de er gået til Kristine Froseth, der skal spille Alaska og Charlie Plummer, der skal spille Miles. Kristine Froseth er kendt fra Netflix-filmen ‘Sierra Burgess is a loser’

Det vides ikke hvornår tv-serien får premiere på Hulu.

 

Tags: ,


Om skribenten

20-årig medievidenskabsstuderende der elsker film og tv-serier. Har en stor forkærlighed for John Hughes film og alt med Leonardo Dicaprio.One Response to ‘Looking For Alaska’ bliver til en tv-serie

  1. Line F. Svare says:

    Jeg har svært ved at se ‘Looking For Alaska’ fungere som en tv-serie, for at være helt ærgerlig. Pga dét som sker (dem som har læst bogen ved det) så synes jeg fortællingsmæssigt det ville fungere 100 gange mere til en bog, og virke langtrukkent og som en mærkelig drejning i en tv-serie.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑