filmnyheder

Skrevet den 8 juli, 2018 | af Jakob Sørensen

0

Luka Evans med i episk krigsfilm

Roland Emmerich – Copyright: Movie Web

Efter den meget skuffende efterfølger til Independence Day (Independence Day: Resurgence), så lader det til at den tyske Blockbuster-instruktør, Roland Emmerich, kommer tilbage på landjorden igen, og i stedet tager fat i rigtige historiske begivenheder. Og den historiske begivenhed som er i centrum, er slaget ved Midway under Anden Verdenskrig. Slaget foregik 6 måneder efter angrebet på Pearl Harbor, og bød på forfærdelig mange tabte menneskeliv og materiel skade, selvom amerikanerne vandt.

En episk krigsfilm skal selvfølgelig også have et team af skuespillere, som kan matche. Mandy Moore og Woody Harrelson er allerede blevet castet, men nu er det så kommet frem, at Luke Evans joiner. Evans skal spille Wade McClusky, der fik en række udmærkelser for hans indsats under slaget. Harrelson spiller Admiral Chester Nimitz, der ledet flåden under slaget.

Men før Evans kan hoppe ind i rollen som krigshelt, så skal han lige færdiggøre hans nuværende produktion, hvilket er under Adam Sandlers ledelse…. sikke en kontrast!

 

Tags: , ,


Om skribenten

Har været filmnørd siden jeg som 4½ årig lokkede min far ind og se den første af Tim Burtons Batman film... og så var jeg solgt til stang lakrids.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑