Skrevet den 11 maj, 2018 | af Søren Madsen

Luke Cage, klar til at dele flere øretæver ud

Marvel gik for år tilbage ind på serie-markedet med først ‘Daredevil’, efterfulgt af ‘Jessica Jones’ samme år 2015. I 2016 kom Luke Cage med i familien af Marvel’s utallige superhelte serier igennem tiden.

Nu er Luke Cage klar på barrikaderne igen, klar til at give øretæver ud til højre og venstre til dem der fortjener det i 2. sæson på Netflix.

Netflix og Marvel har det med at skrue nogle gode højspændte trailers sammen, hvor man for en god forsmag på hvad man har i vente, men ikke afslører for meget.

Luke Cage kan klare de fleste fysiske strabadser han bliver udsat for, som traileren viser, men en dag møder han sin ligemand, som har et ondt sind, som skal stoppes og nedkæmpes.

Premieredatoen er fredag d. 22. juni på Netflix og husk, fordi det er Netflix er alle episoder tilrådighed.

 

Tags: , ,


Om skribenten

Filmentusiast med stort F. Mener at film bør ses i mørket på det store lærred som filmskaberne har tiltænkt det. Elsker film- og nu også TV-serieuniverser. Går op i håndværket bag og foran kameraet, specielt instruering, filmfotografering, klipning, visuelle effekter, lyddesign og musikken - ej at forglemme vigtigheden i et godt cast og skuespil.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑