Alle der har set 'Mad Max: Fury Road' kan skrive under på, hvor enor..." /> Mad Max uden special-effects er stadig genial - Filmpuls

Skrevet den 10 juni, 2015 | af Line F. Svare

Mad Max uden special-effects er stadig genial

Alle der har set ‘Mad Max: Fury Road’ kan skrive under på, hvor enormt smuk en visuel oplevelse denne film er, og at den har de vildeste actionscener.

Vi er vant til, at hvis en stor action/fantasy/adventure/etc. film få fjernet alle sine computer effects, så ser det bare SÅ kikset ud. Her er endnu en grund til at elske ‘Mad Max: Fury Road’: Ser du filmen uden computer special effects, er den STADIG MEGA BADASS OG FED.

I vores tid, med CGI tunge film som Hobbitten og Jurassic World – film, hvor alt kan ske – og selv hovedpersonerne er tungt belagt af computer-effekter, skulle man tro at en film som Mad Max, ville være tungt påvirket af computergenereret visuelle effekter, for at kunne skabe dens vilde billeder. Det ville være den lette, ucharmerende, og populære måde at gøre det på.
Men nej. 80% af alle de visuelle effekter i ‘Mad Max: Fury Road’ er IKKE lavet på en computer. Filmen er ikke optaget i et green-screen-helvede (kun noget af den er). De har faktisk været ude i en ægte ørken og filme – stunts og action er ægte og er gennemført i virkeligheden! Køretøjerne er alle ægte og bygget til filmen, hele 150 stk.
Selv de høje stænger som the warboys sidder på er filmet rigtigt, stuntmændene sad på dem IMENS bilerne kørte!
En scene, som den hvor de er inde i en sandstorm, som man sagtens kunne have lavet alene med CGI, har de først filmet med rigtige biler inde i ørken, for at beholde de realistiske kamerabevægelser. Se nedenfor:

Mad maxMad max Mad max Mad max
mad max

Elsker du ikke Mad Max endnu mere nu?

Tags: , ,


Om skribenten

Specielt glad for fantasy universer og visuelt flotte film. Forventer at en film har et dragende plot eller karakterer som gør mig nysgerrig. Har en hel speciel og uforpligtende kærlighed til Baz Luhrmann, selv når han laver dårlige film.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑