Sidste år så vi ham både i en Marvel-film, 'Doctor Strange', og i en Star Wars..." />

filmnyheder

Published on 21 April, 2017 | af Line F. Svare

0

Mads Mikkelsens næste internationale projekt

Sidste år så vi ham både i en Marvel-film, ‘Doctor Strange’, og i en Star Wars-film, ‘Rogue One’. Man kan ikke ligefrem sige at Mads Mikkelsen holder sig tilbage fra de store film. Det har dog for det meste været biroller det har drejet sig om – og det er som om, at han har sat sig lidt fast i skurkerollerne (i Casino Royale, De Tre musketerer, Hannibal, Doctor Strange).

Nu er der dog nyt på vej – Mads Mikkelsen har fået hovedrollen i thrilleren ‘Arctic’. Handlingen er som følger: En mand (Mads Mikkelsen) har været strandet på Arktis og skal efter lang tid nu endelig reddes. Meen, så ikke alligevel. For noget går galt, og nu skal han beslutte sig for, om han skal blive i sin lejr og vente, eller begive sig ud i det farlige landskab i håb om at blive reddet.

‘Arctic’ har ikke fået en premieredato endnu.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrShare on RedditEmail this to someone

Tags: ,


About the Author

Specielt glad for fantasy universer og visuelt flotte film. Forventer at en film har et interessant plot eller spændende karakterer. Har en hel speciel og uforpligtende kærlighed til Baz Luhrmann, selv når han laver dårlige film.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑