filmnyheder

Skrevet den 26 juni, 2018 | af Jakob Sørensen

0

Manuskriptet til Guardians of the Galaxy Vol. 3, er færdig

Instruktør James Gunn har netop afleveret sit manus til ‘Guardians of the Galaxy Vol. 3’. Hvad filmen handler om, ja det ved vi af gode grunde ikke endnu. Men eftersom dette er en del af MCU (The Marvel Cinematic Universe), og det hele skal hænge sammen, ja så er vi vidst mange som er mere end interesseret i plottet og hvem som er med. Ikke mindst pga. (SPOILER ADVARSEL) slutningen på den sidste Marvel-film (‘Avengers. Infinity War’), hvor mange vore helte og nogle fra Guardians holdet tog billetten (indtil videre).

James Gunn har haft stor succes med sine ‘Guardians of the Galaxy’, også selvom 2’eren måske ikke var ligeså super som den første. Ikke desto mindre, så giver det god mening at lade Gunn fortsætte med af være instruktør. Dels fordi hans stil og vision er “spot on”, og Gunns humor rammer plet. Det forventes at produktionen går i gang til næste forår, men der er travl hos Marvel Studios. For der er en fortsættelse til ‘Avengers’, som skal finpudses, dernæst er ‘Captain Mavel’ ved af slutte dens produktion af, og den nye ‘Spider-Man’ film begynder dens produktion om et par uger. Så ja, der er knald på!

 

Tags: , , , , ,


Om skribenten

Har været filmnørd siden jeg som 4½ årig lokkede min far ind og se den første af Tim Burtons Batman film... og så var jeg solgt til stang lakrids.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑