filmnyheder

Skrevet den 14 marts, 2018 | af Line F. Svare

0

Margot Robbie får rolle i Quentin Tarantinos Manson-film

Der har længe været tale om at Margot Robbie (‘I, Tonya’, ‘Suicide Squad’) skulle spille Sharon Tate i Quentin Tarantinos kommende Charles Manson-film, ‘Once Upon A Time In Hollywood’. Nu er det endelig officielt at skuespilleren har fået tilbudt rollen, og i øjeblikket er i gang med forhandlingerne, det fortæller Deadline.

Tidligere er det blevet offentliggjort at Leonardo Dicaprio og Brad Pitt er blevet castet i filmens hovedroller. Filmen kommer egentlig ikke til at handle om Charles Manson og hans medvirken i mordet på bl.a.  Sharon Tate. Disse begivenheder bliver en form for baggrund og tidsmæssig sammenhæng, til filmens egentlig fokus. Leonardo DiCaprio spiller Rick Dalton, en tidligere western tv-stjerne, som forsøger at få gang i karrieren igen igennem film. Brad Pitt spiller Cliff Booth, Ricks gamle stunt double, som ligesom Dalton gerne vil være en filmstjerne. Filmens sammenhæng til Charles Manson-mordene opstår, da Rick Daltons nabo er Sharon Tate.

Optagelserne på ‘Once Upon A Time In Hollywood’ begynder i år, og filmen har planlagt premiere næste år.

Tags: , ,


Om skribenten

Specielt glad for fantasy universer og visuelt flotte film. Forventer at en film har et dragende plot eller karakterer som gør mig nysgerrig. Har en hel speciel og uforpligtende kærlighed til Baz Luhrmann, selv når han laver dårlige film.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑