filmnyheder

Skrevet den 20 februar, 2018 | af Jakob Sørensen

0

Marts måned står i Jedi’ernes tegn

Til dem der ikke kunne få nok af ‘The Last Jedi’, så er det blevet offentliggjort, hvornår fans kan få fingre på filmen, og nyde den igen og igen.

Digitalt udkommer filmen den 13. marts, og til dem der er til det fysiske medie, så lander de blå skiver samt 4K ultra formatet den 27. marts, hvor man på ekstramateriale-området kan lure 14 slettede scener, og to bag om featurettes: ”The Director of the Jedi” og ”Balance of the Force”, hvor den første feature vil fokusere på instruktør, Rian Johnsons cinematiske rejse i at lave filmen, og den anden feature vil tage Johnsons fortolkning op til diskussion, da hans film synes at have skilt vandene iblandt fans. Derudover, så vil man også kunne finde tre såkaldte ”scene breakdowns”, hvor den ene er fokuseret på karakteren Snoke.

Så, hvis man er en del af den gruppe, der godt kunne lide det nyeste kapitel i Star Wars universet, ja så hav jeres øjne, ører og pengepunge åbne i marts måned.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrShare on RedditEmail this to someone

Tags: , ,


Om skribenten

Har været filmnørd siden jeg som 4½ årig lokkede min far ind og se den første af Tim Burtons Batman film... og så var jeg solgt til stang lakrids.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑