filmnyheder

Skrevet den 24 juli, 2017 | af Stine

4

Marvel frigiver samlet plakat for “Infinity War”

“Infinity War” har været på tegnebrættet lige siden den første “Avengers”-film i 2012, og Marvel har i etaper langsomt siden afsløret hvilke af Marvel-karakterne vi her vil få at se. Først Avengers, War Machine og Guardians of the Galaxy og senere Winter Soldier, Vision, Scarlet Witch, Quicksilver og Ant-Man.

Til dette års SDCC fik fans så endeligt svar på, præcis hvor mange af deres yndlingssuperhelte de kan forvente at se i den nye film, da Marvel frigav tre separate plakater for filmen. Nu har Marvel stykket hele herligheden sammen til én samlet plakat, og den lover ikke så lidt! Lad os bare sige at der uden tvivl er lagt i kakkelovnen til en superhelte-showdown uden lige!

Hermed falder de sidste brikker på plads og Doctor Strange, Spider-Man, Black Panther kan nu også skrives på karakterlisten. Med så mange fantastiske karakterer i én film, kan det kun blive en storslået affære!

Plakaten, karaktergalleriet og det stjernespækkede cast skruer voldsomt op på forventningerne til en film, som af Marvel-fans i har været ventet i mere end fire år. Samtidig må man også sige at det er utroligt mange komplekse karakterer i én film, og det skal blive spændende at se hvordan instruktørerne Anthony og Joe Russo har tacklet opgaven.

Traileren må vi vente på lidt endnu, mens filmen først får dansk premiere til april næste år. Indtil da kan fans af universet få stillet noget af Marvel-sulten med Thor: Ragnarok, som får premiere herhjemme i slutningen af oktober.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on TumblrShare on RedditEmail this to someone

Tags: , , , , , , , ,


Om skribenten4 Responses to Marvel frigiver samlet plakat for “Infinity War”

 1. Line F. Svare says:

  Hold da op… Hvordan de får en film til at hænge sammen med så mange karakterer er altså virkelig interessant. Det jo ikke fordi det fungerede særlig godt i Civil War.. Og det har er jo så lige mere end dobbel-op.

  Når det er sagt, så glæder jeg mig sindssygt til Guardians-figurerne skal møde Avengers-figurerne. Det bliver spændende. Der er SÅ mange gode muligheder og fede sammenstød som kan ske der. Meeeen… Det samme tænkte jeg jo om Civil War-emnet hvor jeg også forventede og håbede på vildt meget, og så enormt mange gode muligheder for fede karakter-karakter-interaktion.. og det endte jo i, ja undskyld, lort.. Så.. spændende anyways!

 2. Line F. Svare says:

  P.s. Har Black Widow fået hvidt hår??

  • Lynne Hansson says:

   Ja, det undrede også mig ved første øjekast, men hun har jo været “undercover” ude i det almindelige liv siden Civil War.. som jeg synes var rigtig udemærket, men vand i forhold til Infinity War, som jeg just har set og er helt skæv af 😆

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tilbage til toppen ↑